Beste mobil 2022: 15 telefoner testet og rangert

Mobile

Den beste telefonen akkurat nå er Samsung Galaxy S21 Ultra

Er du ute etter en ny telefon? Vår liste over de beste smarttelefonene på markedet viser deg de 15 beste mobilene man kan kjøpe akkurat nå. Hvis du allerede har bestemt deg for hvilket operativsystem du vil holde deg til bør du kanskje heller ta en titt på enten vår liste over de beste Android-telefonene, eller vår rangering av de beste iPhone-modellene.

Hvis enhetene på denne listen over de beste mobilene føles noe dyre, så frykt ikke, vi har også en liste over de beste billige mobiltelefonene på markedet.

2022 er i gang, og vi regner med at denne listen vil forandre seg en god del i løpet av vinteren. Nye OnePlus 9, Oppo Find X3 Pro, iPhone 13 og Google Pixel 6 er kommet, og vi venter i spenning på blant andre Samsung Galaxy S22 og OnePlus 10 .- mobiltelefoner som garantert vil gjøre seg bemerket.

Men, hva med akkurat nå? Vi har nylig gjort en av de største forandringene på flere måneder: Samsung Galaxy S21 Ultra har klatret til topps på listen, og holder den beste iPhone 13-modellen bak seg.

Vi vet at ikke alt til enhver tid handler om de aller dyreste telefonene med superspesifkasjoner, så vi har laget denne hendige listen over alle de beste smarttelefonene man kan få fatt i hos norske nettbutikker akkurat nå, og vi har rangert etter hvilke krav du stiller i dette øyeblikk.

Det seneste året bød på en nær sagt fullstendig overhaling av denne listen med drøssevis av nye telefoner, inkludert de nye modellene fra Samsung, Apple og One Plus.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Vi tester alle telefonene grundig via vår omfattende testprosess, og sikrer dermed at modellene det er snakk om på alle mulige måter tilfredsstiller oss – viktigst av alt er å finne ut om modellen har et OK batteri, en bra skjerm, et sterkt design og et kamera det er verdt å ta bilder med.

Det er klart at ikke alt handler om de aller dyreste telefonene med den aller beste innmaten, så listen under vil til enhver tid inneholde telefoner vi mener gir deg best utbytte for pengene akkurat nå, og vi gir deg argumentene for hvorfor akkurat dette er telefonene du bør velge. Alt dette balanseres av hva man må betale, og dette er selvfølgelig en stor del av vurderingen som må gjøres for at en telefon skal komme med på denne listen. 

Ikke alle har råd til (eller vil bruke enorme summer) på en flaggskipmodell som koster mer enn en bruktbil, dette er tross alt en bruksgjenstand som skal være med deg overalt. Derfor legger vi stor vekt på pris når vi lager denne listen.

Og det beste av alt? Vår liste over de beste mobiltelefonene på markedet akkurat nå har aldri sett bedre ut. Den er spekket med snacks. La oss ikke kaste bort mer tid, la oss komme i gang med listen over de 15 beste telefonene på markedet.

De beste mobilene

Samsung Galaxy S21 Ultra er den beste smarttelefonen i verden akkurat nå, og vi mener dette er et fantastisk valg for alle som er ute etter kremen av kremen, og spesielt de som er ute etter en bra kameratelefon. Modellen har fenomenal ytelse, framifrå batteritid, et solid design og en hel rekke fantastisk funksjonalitet.

Galaxy S21 Ultra er ikke en billig telefon. Vi snakker om en betydelig sum, men hvis du er ute etter den ultimate smarttelefonopplevelsen i 2021, så skal det vanskelig gjøres å velge bedre enn den seneste toppmodellen fra Samsung.

Skjerm: Samsung Galaxy S21 Ultra har en flott OLED-skjerm på 6,8 tommer med en variabel oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz og en Quad HD-oppløsning. Dette er en av de beste mobilskjermene på markedet.

Batteritid: Samsung S21 Ultra har en solid brukstid, og i våre tester fant vi ut at vi får minst én hel dag bruk ut av én lading. Hvis du tar i bruk 120 Hz-oppdateringsfrekvensen er sannsynligheten større for at du går tom innen normal våketid, men denne telefonen er likevel et flott valg hvis du er ute etter en telefon som klarer seg lenge uten lading.

Advertisement
Det er likevel verdt å merke seg at Samsung Galaxy S21 Ultra ikke har medfølgende lader, så om du ikke har en liggende må du huske på å kjøpe med når du handler telefonen.

Kamera: Samsungs 108 MP-kamera i Galaxy S21 Ultra kommer til å være høydepunktet for mange, og kameraet skuffer definitivt ikke. Som med forgjengeren kan du med S21 Ultra ta zoombilder som forstørrer 100 ganger, men bildetakningen er her langt bedre enn i Galaxy S20 Ultra, siden man her har flere kameraer som fungerer sammen (man har eksempelvis langt bedre muligheter for stabilisering av bildet.)

Minikonklusjon: Samsung Galaxy S21 Ultra passer ikke for alle, med tanke på den høye prisen, men det er likevel den ultimate smarttelefonen du kan kjøpe akkurat nå, og overtar topplasseringen i vår liste over den beste smarttelefonen på markedet. Ta en titt på vår fullstendige test hvis du er usikker på om du bør brenne av sparepengene, men hvis du simpelthen er ute etter det beste av det beste innen smarttelefoner, så mener vi at du kommer til å finne det du leter etter med Samsungs seneste modell.

One thought on “Beste mobil 2022: 15 telefoner testet og rangert”

Comments are closed.